TILLFÖR EXTRA ORK TILL NÄRINGSLIVET

Om oss

IDS är bemannings- och rekryteringsföretaget som vet att individer från idrottsvärlden är hårdvaluta på arbetsmarknaden. Personer med professionalitet, ett driv att utvecklas och alltid göra sitt bästa är attraktiva hos arbetsgivaren och kommer ge mycket mer tillbaka. Dessutom vill göra det möjligt för fler idrottare att fortsätta sin satsning trots de ekonomiska utmaningar som idrottande kan innebära. Vi vill hjälpa idrottare och före detta idrottare att hitta jobben som matchar livspusslet och bidrar till att skapa balans i livet. 

 

Vi är medlem i arbetsgivar- och branschorganisationen Kompetensföretagen vilket bland annat innebär att vi tillämpar kollektivavtal och att vi har ansvarsförsäkring som skyddar kunderna.

 

 

 

 

 

 

     

 

      

 

 

 

 

 

 

Vi vet vad som krävs för att nå toppen inom idrott. Därför vill vi hjälpa aktiva idrottare att hitta ett arbete vid sidan av satsningen, så att denne kan lägga all tid och energi på de andra bitarna i pusslet. 

Bland våra kandidater finns även personer med bakgrund inom idrotten. En del har idrottat i ungdomen och fostrats i en kultur där gemenskap och en positiv inställning är allt, medan vissa har tagit vägen till elitnivå och nu lagt satsningen på hyllan. Gemensamt för dessa är viljan att alltid ge 100%. Detta skiljer våra kandidater från mängden.

Personal med idrott i blodet

Aktiva idrottare

IDS +

föreningslivet i Norrland

Vi tror på Norrland. Och har ett hjärta som klappar för att föreningslivet i Norrland ska leva kvar så att alla, oavsett var man bor i landet, ska ha möjlighet att uppleva det härliga med att vara aktiv i en eller helst flera idrotter. Att näringslivet lyfter idrotten och behövs för att utveckla föreningar i Norrland är uppenbart. Vi är övertygade om att detta samspel gäller åt andra hållet. Idrotten fostrar drivna och ambitiösa människor som alltid ids göra jobbet. Efter träningen tar dessa med sig glöden till näringslivet –receptet är vinnande.

Malin Tengman

Grundare/VD 

En norrländska som brinner för att se människor utvecklas och att hitta lösningar med många vinnare. Just därför har jag arbetat med idrott på alla nivåer, senast som nationell utvecklingschef i ett idrottsförbund. Jag är en erfaren projektledare med insikt i en rad branscher.

 Därtill har jag ett förflutet som idrottare på elitnivå och jag vet vad som krävs för att nå toppen. Det är med andra ord en ynnest att få guida aktiva idrottare att möjliggöra fortsatt satsning, samt att hjälpa individer från idrottsvärlden att hitta nya utmaningar i nästa karriär. 

Teodor Peterson

Medgrundare/konsultchef

Många år som elitsatsande har gett mig en bra inblick i hur livet som idrottare ser ut – vilka svårigheter många stöter på, men även vilka möjligheter, kompetenser och nätverk idrotten för med sig. Erfarenheter som kan vara svåra att studera sig till eller lära sig på annat sätt.

 För mig är det en fantastisk möjlighet att få hjälpa idrottare att bedriva sin elitsatsning och samtidigt förbereda sig inför den dagen då karriären tar slut – något som jag själv gärna hade tagit del av under min aktiva karriär. 

IDS

Bemanning &

Rekrytering AB

Vi förmedlar personal från idrottslivet som ids det lilla extra. Samtidigt hjälper vi idrottare att växa inom arbetslivet. 

559251-5026 

Björneborgsvägen 11b

837 97 Åre

0647-675 150

Vår ambition är att kunder och partners ska få hyra eller anställa rätt person, med rätt inställning till rätt pris. 

Häng med på vår resa!

Jobba med oss!

Dina egenskaper och drag från idrottsvärlden är attraktiva på arbetsmarknaden. Genom oss kan du skilja dig från massan, hitta arbeten som matchar din aktiva vardag samt utveckla yrkeskarriären parallellt med din idrottssatsning.

 

Gå med i vår Idrottspool idag!

Samarbeta med oss!