DIN KARRIÄR 

Vi kan idrott. Vi kan näringsliv. Vi gör inget halvdant. Att hitta den perfekta matchningen mellan dig och en arbetsgivare är vår sport. 

Du är mellan 16 och 65 år. Du är aktiv idrottare på hög nivå eller har tidigare drivit en egen elitsatsning.

Vi är ett startupföretag, snart med verksamhet i hela Norrland. 

Såhär jobbar vi:

  1. Bli spelbar i Idrottspoolen genom att fylla i och skicka in formuläret nedan. Vi kontaktar dig inom 2 veckor för ett första samtal. Att gå med innebär inga förbindelser.

  2. Vi matchar din profil och arbetsort med aktuella arbetsgivare. 

  3. Dags för oss att djupare ringa in dina önskemål, möjligheter och kvaliteter för att hitta det optimala upplägget för dig och arbetsgivaren. 

  4. Vi sköter kontraktskrivning med ett vinnande och hållbart upplägg.  För dig som är aktiv idrottare ser vi till att du får utrymmet att driva dina två karriärer, den idrottsliga- och den yrkesmässiga, parallellt. 

  5. Du arbetar med endera längre uppdrag (månadslön), eller kortare uppdrag och mer flexibla uppdrag. Vi håller god kommunikation och arbetar som ett team för att nå winwin för alla parter. 

IDS-IDROTTSPOOL
arrow&v

IDS

Bemanning &

Rekrytering AB

Vi förmedlar personal från idrottslivet som ids det lilla extra. Samtidigt hjälper vi idrottare att växa inom arbetslivet. 

559251-5026 

Björneborgsvägen 11b

837 97 Åre

0647-675 150

Vår ambition är att kunder och partners ska få hyra eller anställa rätt person, med rätt inställning till rätt pris. 

Häng med på vår resa!

Jobba med oss!

Dina egenskaper och drag från idrottsvärlden är attraktiva på arbetsmarknaden. Genom oss kan du skilja dig från massan, hitta arbeten som matchar din aktiva vardag samt utveckla yrkeskarriären parallellt med din idrottssatsning.

 

Gå med i vår Idrottspool idag!

Samarbeta med oss!